Onze projecten:

Verbouwing van stallen en schuur tot woonhuis, Maasbree

Reactie klant: "Voor ons HET bouwbedrijf.  Ze bieden je vertrouwen en vakbekwaamheid vanaf dag één! Bedankt voor het mooie resultaat, John en Resi"

Renovatie jaren dertig woning Venlo-Oost

Deze woning in de populaire wijk Venlo-Oost hebben wij volledig gerenoveerd en voorzien van een mooie uitbouw tot grote tevredenheid van de klanten.


Aanbouw, tuinkamer, Baarlo

Wij hebben in het voorjaar van 2011 een tuinkamer aan laten bouwen, om het woon-leef gedeelte uit te breiden. Hierin heeft bouwbedrijf Hans van der Velden een belangrijk aandeel gehad. Op de foto’s is de aanbouw te zien vanuit de bestaande bouw en op de andere foto vanuit de tuin. Wij hebben gedurende enkele weken prettig samengewerkt. Voortdurend werd meegedacht tijdens de bouw en werden aanpassingen gedaan waar dat nodig was. Het uiteindelijke resultaat mag gezien worden. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de werkzaamheden  die het bedrijf bij ons verricht heeft.

 

Met vriendelijke groet,

 

Fam. van de Ven

 

Baarlo


Renovatie oude hoeve.

Met een prachtig resultaat! Dankjewel aan iedereen, in het bijzonder bouwbedrijf Van der velden, zijn team en Timmerbedrijf Joosten en architect Jan van Meegen en bouwbegeleider Marco Beetstra.

Renovatie woonhuis. Centrum Blerick

 Wij zijn niet alleen zeer tevreden met het resultaat, maar ook over de samenwerking. Op het moment dat wij voor een nieuwe verbouwing staan zullen wij bouwbedrijf van der Velden zeker weer benaderen. Verder raden wij het bouwbedrijf ook aan, aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare professionele aannemer.”

Nogmaals dank.

Met vriendelijke groet,

 

Theo en Trees Hendricks 


Overkappingen

Ook voor diverse soorten overkappingen kunt u contact zoeken met ons bedrijf.